عضو شوید
عضویت سریع
آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
آماده سازی سطوح جهت اعمال رنگ اکریلیک
در ابتدا خواص رنگ آکریلیک (اکریلیک) را بررسی می کنیم
۱- ساخته شده از بهترین مواد اولیه و تکنولوژی بالا و سازگار با محیط زیست و سلامتی انسان.
۲- خشک شدن سریع و چسبندگی عالی و دوام و انعطاف پذیری خوب و قابلیت شستشو و مقاوم به رطوبت و نداشتن بو و حساسیت زایی و تنفس مناسب و عدم جذب چرک و آلودگی و عدم نیاز به حلال های آلی.
۳ – مناسب برای سطوح گچی ، سیمانی ، آجری .
روش استفاده و آماده سازی سطوح جهت اعمال رنگ های اکریلیک بر پایه آب
الف- سطوح گچی
۱- بهتر است سطوح گچی تازه به مدت ۳۰ روز مانده تا خشک شوند، آنگاه رنگ آمیزی بر روی آنها صورت گیرد .
۲- در اثر فرآیند خشک شدن سطوح گچی، نمکهای محلول برروی سطح گچی آمده و بعد از تبخیر آب بر روی سطح باقی می مانند که به این نمکها شوره گفته می شود . شوره ها را می توان مطابق استاندارد های بین المللی با استفاده از سرکه خانگی برطرف کرد .
۳- حدود ۵/۰ کیلو گرم سرکه خانگی را با یک گالن آب مخلوط نمائید و آن را کاملاً هم بزنید و با استفاده از پارچه ای آغشته به محلول مذکور کلیه سطوح گچی را از هرگونه شوره برطرف نمائید .
۴- با استفاده از پارچه آغشته به آب، اثرات سرکه را از روی سطح برطرف نمائید و منتظر بمانید تا سطح کاملاً خشک شود .
۵- پس از خشک شدن، سطح آماده پذیرش پرایمر آکریلیک می باشد .
ب- برای دیوارهای بیرونی آغشته به جلبک، خزه، گیاهان خاک دار و غیره…
۱- مایع سفید کننده (وایتکس) را به نسبت حجمی ۱ به ۳ با آب مخلوط کنید .
۲- با استفاده از پارچه ای کلیه سطوح را کاملاً آغشته از محلول فوق نمائید (از دستکش و ماسک استفاده کنید)
۳- حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کلیه موجودات تک سلولی نابود گردند .
۴- بوسیله کاردک یا ابزار مناسب دیگر سطوح آلوده را کاملاً بتراشید .
۵- با استفاده از پارچه آغشته به آب اثرات احتمالی مایع سفید کننده را از روی سطح برطرف نمائید و منتظر بمانید تا سطح کاملاً خشک گردد .
۶- بعد از خشک شدن، سطح آماده پذیرش پرایمر آکریلیک می باشد .
ج- سطوح بتونی یا سیمانی
۱- بهتر است سطوح بتونی یا سیمانی به مدت ۳۰ روز مانده تا خشک شوند و آنگاه رنگ آمیزی برروی آنها صورت گیرد.
۲- چنانچه سطحی آغشته به گریس، روغن یا چربی باشد، باید بوسیله حلال شستشو گردد .
۳- شوره های موجود برروی سطوح بتونی وسیمانی رامی توان با استفاده از اسید کلریدریک صنعتی برطرف کرد.
۴- اسید کلریدریک ۳۷ % را به نسبت وزنی ۱۵ به ۸۵ با آب در داخل یک ظرف پلاستیکی مخلوط کنید. ( مراقب باشید باید حتماً اسید به آرامی به داخل آب اضافه گشته و در حین اضافه کردن اسید محتویات ظرف راهم بزنید و حتما از محافظ چشم و صورت استفاده نمایید).
۵- سطوح بتونی یا سیمانی را آغشته به محلول فوق نمائید و حدود ۱۵ دقیقه به آن فرصت دهید تا محلول فوق اثر خود را به نحو مطلوب داشته باشد .
۶- با استفاده از آب تمیز سطح را کاملا بشوئید و صبر کنید تا سطح کاملاً خشک گردد .
۷- بعد از خشک شدن، سطح آماده پذیرش پرایمر آکریلیک می باشد .
روش مصرف
۱- پرایمر آکریلیک را فقط با آب رقیق نمائید .
۲- بوسیله غلطک، قلم مو یا پیستوله پرایمر آماده شده را بر روی سطح خشک و فاقـد هرگونه آلودگی از قبیل خزه، شوره، جلبک، گرد و خاک، روغن، گریس، چربی و . . . اعمال نمائید.
۳- صبر کنید تا پرایمر آکریلیک خشک گردد. ( بسته به درجه حرارت و رطوبت محیط این زمان ممکن است ۶-۴ ساعت به طول بیانجامد ).
۴- رنگ آکریلیک پایه آب مصارف بیرونی را به اندازه مورد نیاز با آب رقیق کنید زیرا پس از رقیق کردن قابلیت نگهداری را ندارد .
۵- رنگ فوق را بوسیله غلطک، قلم مو یا پیستوله بر روی پرایمر خشک شده اعمال نمائید .
۶- حداقل ۴ ساعت تا اعمال پوشش مجدد صبر کنید.
تذکرات عمومی
۱- قبل از استفاده کلیه رنگها را کاملاً باهم مخلوط کنید .
۲- بهتر است رنگ های آکریلیک مصارف بیرونی را در زیر نور مستقیم خورشید به کار نبرید ولی در صورت نیاز از نوع مخصوص آن (سیلیکونی) استفاده نمایید.
۳- اگر احتمال می دهید که در۴-۳ ساعت آینده باران خواهد بارید از رنگ های آکریلیک مصارف داخلی استفاده نکرده و در صورت لزوم از رنگ مصارف بیرونی استفاده کنید .
۴- رنگهای آکریلیک مصارف داخلی و بیرونی را به هیچ وجه بر روی سطوح خیس اعمال نکنید .
۵- محدوده دمایی مناسب جهت اعمال رنگهای آکریلیک از ۱۰ تا ۳۵ درجه سانتیگراد می باشد .
۶- در رطوبت نسبی بیش از ۸۰% رنگ آمیزی نکنید .
۷- ابزار مورد استفاده را بلافاصله بعد از اتمام کار با آب شسته و در داخل ظرف محتوی نفت یا حلال دیگری نگهداری کنید .
۸- اگر این رنگها بر روی لباس ریخته شوند باید بلافاصله با آب گرم و صابون شسته شوند در غیر این صورت پس از خشک شدن غیر قابل پاکسازی و برگشت خواهند بود .
۹- از مادر رنگهای آکریلیک جهت همرنگ نمودن استفاده کنید و به هیچ وجه از مادر رنگهای پلاستیک (پلی وینیل استات) یا روغنی الکیدی استفاده نکنید .
۱۰- از نگهداری رنگ در محیطهای سرد و از یخ زدگی رنگها جلوگیری نمائید .
لازم بذکر است رنگ آکریلیک ایرانی با تنوع فراوان رنگی و کیفیت مطلوب نیزدر بازار موجود میباشد.
قبل از شروع مطلب به دلیل طولانی بودن تصمیم گرفتیم در ابتدای آن خلاصه ای قرار بدهیم تا اگر مایل نیستید کل مطلب را مطالعه کنید خلاصه میتواند برای شما مفید باشد.
انجام شش مرحله پیش از نقاشی ساختمان:
1- جمع آوری لوازم محیط و پوشش مناسب محیط اطراف
2- محدود کردن ناحیه نقاشی و اعمال پوشش مناسب برای جلوگیری از رنگ شدن اطراف
3- مرحله زیر سازی
4- انتخاب رنگ و ساخت آن
5- انتخاب ابزار نقاشی و رنگ آمیزی
6- در نهایت نقاشی و رنگ آمیزی ناحیه مورد
مناسب ترین موقعیت برای انجام پروژه رنگ آمیزی و نقاشی دیوارهای ساختمان، هنگامی است که شرایط آب و هوایی موجود امکان باز گذاشتن در و پنجره ها را مهیا کند و تا بتوان مرحله خشک شدن سریع لایه رنگی را به جریان هوا و گرمای آن سپرد. حال اگر شما نیز فرصت را غنیمت شمرده و مهم تر از همه قصد دارید این پروژه را خودتان انجام دهید، نقاشی ساختمان اگرچه به ظاهر ساده به نظر می آید ولی دارای چندین مرحله بوده و رعایت نکاتی در هر مرحله، می تواند با سرعت بیشتر به نتیجه بهتری منجر شود. این مراحل و نکات آنها عبارتند از:
۱) جمع آوری لوازم کاربردی و دکوراسیونی مورد نیاز و همچنین پوشش آنها:
پس از جمع کردن لوازم در گوشه ای از فضا، آنها را با لایه ای پلاستیکی خوب پوشش دهید. برای این منظور شما می توانید این لایه های پلاستیکی را به صورت متری تهیه کنید.
۲) محدود کردن نواحی مورد نظر نقاشی و پوشش مناسب قسمت های هم جوار برای جلوگیری از آغشته شدن به رنگ هنگام نقاشی ماسکه کردن:
به عنوان مثال پوشاندن کلیدها و پریزهای برق و تلفن، شیشه های پنجره ها، دستگیره های درب ها و غیره از جمله این اقدامات هستند. برای انجام این کار از نوارچسب های کاغذی به تنهایی و یا به همراه روزنامه می توانید استفاده کنید. حتی ممکن است شما بخواهید تنها قسمت هایی از یک دیوار را آن هم با رنگی متفاوت پوشش دهید که در چنین شرایطی نیز چسب های نواری کاغذی ابزار اصلی محسوب می شوند. نکته ای که باید در اینجا به آن توجه کنیم این است که در صورتی که چسب نواری کاغذی را برای ماسکه کردن انتخاب کرده اید، توجه داشته باشید تا خشک شدن کامل لایه رنگی، هرگز بر کندن آن اصرار نورزید زیرا امکان برداشته شدن لایه رنگ به همراه چسب وجود دارد. حال اگر با وجود خشک شدن رنگ کندن چسب به راحتی انجام نمی گیرد، کافی است پنبه ای را به تینر روغنی آغشته کرده و بر روی چسب بمالید سپس آن را به آرامی از روی سطح رنگ جدا سازید.
توجه: به هیچ وجه به جای تینر روغنی، تینر فوری را امتحان نکنید زیرا تینر فوری رنگ دیوار را در خود حل کرده و شما مجبور خواهید بود دوباره آن دیوار را رنگ کنید.
۳) مرحله زیرسازی:
کلیه قسمت های فرورفته ای را که در اثر ضربه بر روی دیوار پدید آمده است با گچ و یا بتونه پر کرده و سپس هرگونه اختلاف سطح را با سمباده صاف و یکنواخت کنید. به این ترتیب بستری مناسب برای رنگ آمیزی حاصل می شود.
۴ ) مرحله انتخاب رنگ و ساخت رنگ مورد نظر:
ابتدا نوع رنگ مورد نظر را با توجه به دیوار، سقف و غیره و همچنین پوشش قبلی آن انتخاب کرده و سپس به مرحله دیگر یعنی ساخت رنگ دلخواه بپردازید. به عنوان مثال برای پوشش کلیه سقف ها به جز سقف آشپزخانه و سرویس های بهداشتی که شست وشوی سالیانه آن نیاز است از رنگ پلاستیک استفاده می شود. دیوارها را نیز اغلب با رنگ روغنی می پوشانند که تنها تفاوت موجود میان میزان نسبت ماتی و براقی رنگ روغن است که آن هم با توجه به مکان و کارکرد آن انتخاب می شود. به این معنا که برای سطوحی که شست وشوی بیشتر لازم دارند، میزان رنگ روغنی براق نسبت به مات می بایست بیشتر بوده و در مورد دیوارهای دیگر مکان ها این میزان تقریبا نصف نصف و یا حتی مقدار رنگ مات کمی بیشتر از رنگ براق است.
نکته ۱) اگر برای دستیابی به رنگ دلخواه چند رنگ را با هم مخلوط کرده اید، پیش از استفاده بر روی دیوار توجه داشته باشید که همواره رنگ خیس دوپرده روشن تر از خشک شده همان رنگ است. برای امتحان بیشتر نیز شما می توانید قسمتی از در قوطی رنگ و یا قطعه فلزی بدون استفاده ای را با لایه ای از رنگ پوشش داده و کمی صبر کنید. رنگ بر روی فلز با سرعت بیشتری خشک شده و نتیجه زودتر حاصل می شود.
نکته ۲) در صورتی که نمونه رنگی را ساخته و در انتخاب آن اطمینان دارید، برای درست کردن مقدار زیادی از آن لازم است همان فرمول ترکیب رنگی را استفاده کرده و جهت امتحان قطره ای از رنگ نمونه را در داخل قوطی رنگ ساخته شده بچکانید. با این کار به راحتی می توانید رنگ نمونه انتخابی و رنگ ساخته شده را با هم مقایسه کنید.
نکته ۳) این روزها کارخانجات ساخت رنگ دست به تولید طیف وسیعی از رنگ های گوناگون زده اند که به این ترتیب سلیقه همه افراد به راحتی قابل تامین است.
۵) انتخاب ابزار رنگ آمیزی:
برای رنگ آمیزی سطوح داخلی ساختمان و لوازم گوناگون سه نوع ابزار رایج وجود دارد:
الف) قلم مو
ب) غلتک
ج) پیستوله
که باتوجه به شرایط سطح مورد نظر برای رنگ آمیزی باید از یک و یا ترکیبی از چند تای آنها استفاده کرد.
۶) مرحله رنگ آمیزی:
پس از انتخاب نوع رنگ و ابزار، برای رنگ آمیزی اقدام کنید ولی پیش از آن ابتدا رنگ ها را صاف کنید. به این ترتیب رنگی صاف و بدون ناخالصی حاصل می شود. این کار در مورد استفاده از رنگ های باقی مانده از پروژه های قبلی نقاشی ساختمان الزامی است زیرا رنگ به مرور زمان و در مجاورت با هوا رویه بسته و خشک می شود و در نتیجه ناخالصی هایی در آن به وجود می آید.
انواع رنگ های روغنی – رنگ روغنی ساختمان در نقاشی ساختمان
رنگهای روغنی – رنگ روغنی ساختمانی
در این نوع رنگها ، رنگ دانه را در یک روغن خشک شونده که استر گلیسیرین با اسیدهای چرب نظیر اسیدهای اولیک و یا لینولنیک می باشد حل می کنند. این روغنها در هوا اکسیده شده و به ترکیبات سیر شده تبدیل می شوند و لایهای سخت مقاوم و محافظ تشکیل می دهند که از نفوذ آب در رنگ دانه جلوگیری می کنند.
رقیق کننده :
برای رقیق کردن و سهولت کاربرد رنگ به کار می رود و معمولا یک حلال هیدرو کربنی نظیر ترپنتین است که به روغن تربانتین شهرت دارد.
خشک کننده :
یکی از اجزای رنگهای روغنی است که در حقیقت نقش کاتالیزور در تسریع اکسیداسیون و خشک شدن رنگ ها را دارد و معمولا مخلوطی از اکسید های سرب ، منگنز و کبالت در ( روغن بزرک ) بصورت استر مصرف می شود. رنگهاي پوششي (رنگ روغني) تركيبي از رنگدانهها، رنگدانه يارها، حلال، روغن اسكاتيف، روغن برزك و … ميباشد رنگهاي روغني به وسيله تينر روغني رقيق ميشوند و رنگها هوا خشك هستند اين رنگها در دو نوع مات و براق به بازار عرضه ميشوند و قابل استفاده با قلم مو، پيستوله و غلطك ميباشند رنگهاي روغني حدود 12 ساعت زمان لازم دارند تا به طور نهايي خشك شوند و براي خشك شدن سطحي در حدود 4 تا 6 ساعت زمان لازم است.
البته دماي هوا تاثير زيادي دارد. رنگهاي روغني در قوطيهاي 2/1 و 4/1 و 1/4 و20 ليتر به بازار عرضه ميشوند. (توضيح اينكه رنگ در بازار به صورت عاميانه به كيلو سنجيده ميشود ولي واحد حجمي آن به ليتر ميباشد) .
در گذشته براي مات كردن رنگهاي روغني براق، مقداري مل الك شده داخل آن ريخته و آن را خوب مخلوط ميكردند كه اينكار علاوه بر زبري رنگ باعث گرانروي آن ميشد.
كه براي از بين بردن زبري و گرانروي آن مقداري تينر روغني و روغن اليف به آن اضافه مي كردند.
رنگهاي روغني براق از استحكام و بهداشت بيشتري نسبت به رنگهاي روغني مات دارد. امروزه براي رنگ آميزي مصنوعات چوبي كمتر از رنگ روغن استفاده ميشود زيرا اين رنگها مدت زيادي را براي خشك شدن نياز دارند. اين رنگها قابل استفاده با قلم مو، پارچه بدون پرز، پيستوله و غلطك ميباشد.
در صورت نبودن تينر روغني از بنزين و نفت به عنوان رقيق كننده ميتوان استفاده نمود.
البته در سالهای اخیر با ورود مواد اولیه کارخانجات رنگ سازی از کشور چین (اکثرا) به جای آلمان بالطبع نمی توان توقع کیفیت 30 سال کارکرد که بعضی از کارفرمایان مسن توقع دارند را داشت ولی در عین حال تقریبا تمامی کارخانجات رنگ سازی ایران تولیدات با کیفیت استاندارد دارند وبه نظر میرسد استاندارد رنگ های روغنی اجباری شده باشد
نکته دیگری که در مورد رنگ های روغنی وطنی میتوان گفت : قیمت های نزدیک به هم و کیفیت های بسیار مشابه برند های مختلف رنگ در ایران است و تفاوت قیمت دو برند قدیمی ومعروف و جدید و بی نام و نشان حداکثر به 1500 تومان بالغ می شود و من بارها این سوال را از کارفرمایان شنیده ام که رنگ مصرفی شما چه مارکی است و گاهی برند و مارک خاصی که شاید یکی از آشنایان معرفی کرده را از آب گذشته می دادنند و بقیه مارکها را تقلبی می دانند و شاید حدس میزنند که مثلا اگر نقاششان به جای رنگ مارک : شیمی لاک از رنگ مارک هاویلوکس استفاده کرد به اندازه نیمی از قیمت رنگ آمیزی منزلشان سرشان کلاه رفته است که توصیه من به کارفرمایان این است که قبل از تماس با یک نقاش برای رنگ آمیزی محل مورد نظر و در صورت نداشتن اطلاعات از شخص معتمد و آگاه کسب اطلاعات کنند و با چشم باز و خیال راحت سفارش بدهند.
البته در مواردی که کارفرمائی برند و مارک خاصی را در نظر دارد چنان چه نقاش معتقد به شعار (همیشه حق با مشتری است باشد) برند مورد نظر کارفرما را تهیه می کند
مواردی هم تجربه داشته ام که یک خط از تولیدات یک کارخانه که ممکن است برندی معروف و دارایه نشان استاندارد است دارایه معایبی مثله ضعیف بودن خشک کن یا ضعیف بودن پوشش می باشد که یک نقاش با تجربه به جای کلنجار رفتن با خرید معیوب که فقط وقت و انرژی خودش را می گیرد نسبت به تعویض رنگ اقدام می کند.
در چند سال اخیر سازندگان رنگ در جهان سعی کردند که جایگزین مناسبی برای رنگ روغنی پیدا کنند و حتی در بعضی از کشورهای اروپائی تولید و مصرف رنگ های روغنی ممنوع شده است. معایبی که باعث شده در کشورهای جهان اول رنگ روغنی طالب نداشته باشد عبارت است از: بوی بسیار بد و در مواردی غیر قابل تحمل در آپارتمانهایی که همسایه ها ساکن هستند. آلایندگی زیست محیطی به خاطر گازهای فرار حاصل از خشک شدن رنگ و رها شدن مواد حلال فرار(تینر یا نفت یا بنزین) در فضا . قابلیت اشتعال و خطر آتش سوزی در صورت بی احتیاطی. زمان خشک شدن طولانی و… ولی در ایران رنگ روغنی هنوز حرف اول را میزند.
برخی از دلایل استقبال از این نوع رنگ : رنگ روغنی مقاوم ترین پوشش درمقابل شستشو با آب و حلال ها می باشد و هیچ کدام از پوشش ها و رنگ های رقیب این نوع رنگ مقاومت حتی نزدیک به این رنگ را ندارند. نظر به این که اکثر کارفرمایان توقع حداقل 10 سال دوام را از رنگ آمیزی منزل دارند: رنگ روغنی در صورت ترک نخوردن و ضربه نخوردن و سایش ندیدن بهترین جواب برای این توقع می باشد. در مواقعی که مشتری از من راهنمائی برای انتخاب نوع رنگ میکند: راهنمائی اول من به او رنگ روغنی است.
تمام برند های رنگ روغنی سازگاری بالائی با غلطک دارند و به طرز قابل توجهی به کیفیت اجرا افزوده خواهد شد.
اجرای رنگ روغنی (و رنگ های پلاستیک و واتر بیس و…) با غلطک بواسطه ایجاد ضخامت رنگ و کشاندن لعاب (کیلر) رنگ به سطح خارجی رنگ دوام و مرغوبیت زیادی به اجرا می دهد و بواسطه پرز انداختن منظم ( در 3 اندازه ریز و متوسط ودرشت ) به جای رش قلم اجرا را شکیل تر می کند وعیب موج گچ که بالایه 90% گچ کشی های تجاری فعلی دارا هستند را تا حدود زیادی کور مینماید( به علت شکست نورمنعکس شده از سطح)
مشکلی که اکثر ارائه دهنگان خدمات فنی ساختمانی دارند دخالت افراد ناآگاه به فن در رشته های فنی است و گاهی دیده می شود که افراد با فرض سهولت یک رشته نسبت به انجام کارهائی که هیچ مهارتی در اجرای آن ندارند می نمایند و بعد از خرابکاری و و به هدر دادن وقت و انرژی نسبت به ارجای کار به متخصص آن شغل اقدام می کنند. توصیه می شود قبل از دخالت در کارهائی که نسبت به آن آگاهی ندارند با معتمدان آشنا به فن مشورت کنند.
مراحل اجرای رنگ روغنی با کیفیت درجه یک به طور کلی به این شرح است :اجرای یک مرحله روغن زیر کاردرجه یک بر روی گچ/اجرای یک یا دو دست بتونه کشی کامل (ماستیک) بسته به کیفیت سفید کاری گچ/اجرای یک مرحله رنگ آمیزی (ترجیحا با رنگ های استاندارد آستری)/تعمیر بتونه در حد لازم/اجرای یک مرحله آستر با رنگ استاندارد/اجرای رنگ آخر یا رویه با رنگ استاندارد.در بین این مراحل بسته به نیاز کار مراحل سنباده زنی و تمیز کاری اجرا می شود.
اجرای هر مرحله از رنگ آمیزی بسته به سفارش مشتری می تواند بوسیله قلم یا غلطک باشد
طبق استانداردهای توصیه شده توسط انجمن نقاشان پوشش و کیفیت اجرای رنگ روغنی پس از اتمام باید مشهود باشد. درعین حال شوره و ترک و رطوبت و ضربه و سایش به رنگ شما آسیب می رساند و توصیه می شود قبل از رنگ آمیزی نسبت به رفع شوره و رطوبت از ساختمان اقدام کنید.البته شوره و ترک درمانی ندارد و چنانچه شوره از خاک به فونداسیون و دیوارهای بنا نفوذ کرده باشد حتی از سنگ و کاشی هم عبور می کند واگر به صورت خفیف و مربوط به آجرها باشد تا حدودی قابل رفع است.ترک ساختمان هم از مواردی است که برغم ادعاهای برخی مهندسین و معماران و بنایان و سازندگان مصالح ساختمانی و تولیداتی مثل خمیر ترک گیر و….درمان ندارد و کارفرما باید توجه داشته باشد که ترکی که چندین سانتیمتر گچ و خاک و حتی آجر و بلوک را می ترکاند رنگ با ضخامت زیره 1 میلیمتررا خواهد ترکاند.
در مبحثی که در مورد پوشش های سلولزی خواهیم داشت در مورد رفع بعضی از ترک ها بوسیله این پوشش (ترک را در زیر پوشش مخفی می کند) خواهیم نوشت. به طور کلی مشورت با معتمدین آشنا به فن از طرف مشتری و صداقت در راهنمائی مشتری از طرف مجری سطح رضایت طرفین را بالا خواهد برد.
دراین مطلب سعی شد مطالبی در مورد رنگ روغنی نوشته شود .
آشنایی با 10 نکته برای رنگ زدن خانه
آنچه باید در رنگ زدن خانه یا نقاشی ساختمان خود بدانید
آیا میخواهید خانهتان را خودتان رنگ کنید؛ پس قبل از شروع به کار نقاشی منزل خود به نکات زیرتوجه کنید که حتما به کارتان میآید.
1- قبل از شروع آن چه میخواهید در ذهن مجسم کنید
رنگها به سه صورت روغنی براق، روغنی مات و پلاستیک هستند و هر کدام ویژگی خاصی دارند.
رنگ روغنی براق دوام بیشتری دارد و تمیز کردن آن راحتتر است اما اگر دیوار کاملا صاف نباشد نواقص را بیشتر نشان میدهد.
رنگ پلاستیک برای پوشاندن نقصها گزینه بهتری است ولی دوام کمتری دارد.
رنگ روغنی مات بین این دو رنگ بوده و خصوصیات مشترکی دارد.
2- از رنگهای جدید نترسید
نگذارید ترس از رنگ، باعث شود سفید یا رنگ همیشگی کرم را انتخاب کنید. رنگها معنی جدیدی به اتاق شما میدهند. استفاده از رنگ درست، اتاق یکنواخت و کسلکننده را به فضایی زیبا و گرم تبدیل میکند. اگر از رنگی که زدید خوشتان نیامد کافیست روی آن را دوباره رنگ کنید.
3- ابتدا از نمونههای کوچک رنگ استفاده کنید
نمونههای کوچک رنگ مانع تعجب شما میشوند. اگر تصور رنگ نهایی روی دیوار برایتان سخت است، از یک نمونه کوچک استفاده کنید. یک قوطی رنگ ارزش امتحان کردن را به خصوص اگر نتوانید در ذهن خود طرحی را که میخواهید مجسم کنید، دارد. خیلی از تولیدکنندگان نمونه رنگهایشان را در قوطیهای کوچک هم ارائه میدهند. این نمونهها قیمت زیادی ندارند و مانع از اتلاف هزینه در انتخاب نادرست میشوند.
4- چه مقدار رنگ مورد نیاز است؟
هنگام خرید رنگ باید متراژ جای مورد نیاز را بر حسب مترمربع بدانید. عاملهای دیگر هم بر مقدار رنگ تاثیر میگذارند مثلا اگر میخواهید دیوارها را بتونه کنید مقداری رنگ برای تعداد دفعات آستر در نظر بگیرید.
5- زیرسازی کنید
زمانی را برای آماده کردن اختصاص دهید. حدود 80 درصد وقت خود را صرف زیرسازی کنید. رنگ به تنهایی نواقص یک دیوار را برطرف نمیکند. دیوار را تا جای ممکن با بتونه صاف کنید، درزها و ترکها را بگیرید. از تمیز بودن سطح دیوار قبل از رنگ مطمئن شوید. هرگونه غبار یا ذرات ریز روی دیوار کار را خراب میکند.
6- سنباده بزنید
سنباده در کار نقاشی نقش اساسی دارد. سنباده باعث جذب رنگ و مانع از ریزش آن شده، به کار جلا میدهد.
7- از روغن مخصوص استفاد کنید
قبل از رنگ کردن، سطح مورد نظر را روغن بزنید. استفاده از روغن مخصوص در زیر کار باعث روانتر و یکنواخت رنگ شدن میشود.
8- الیاف روی غلطک را بگیرید
اگر غلطک تمیز نشود، الیاف آن معمولا روی دیوار باقی میماند. با استفاده از یک چسب ساده الیاف اضافه غلطک را قبل از رنگ کردن بگیرید.
9- از قلممو یا غلطک دستهبلند استفاده کنید
استفاده از قلممو یا غلطک مخصوص رنگ با دستههایبلند در وقت و انرژی صرفهجویی میکند. به جای آن که دست خود را تا جای ممکن بکشید و یا بارها از نردبان بالا و پایبن بروید از این وسیله اهرم مانند، استفاده کنید. مزایای آن از قیمتش بیشتر است.
10- رنگ را یکجا درست کنید و داخل ظرف دربسته نگه دارید
با داشتن رنگ به صورت کلی دیوارها یکنواخت رنگ شده، لازم نیست به جنگ لکهها بروید. میتوان رنگ را با کامپیوتر انتخاب کرد و یا از رنگهای ترکیبی آماده استفاده نمود. رنگهای ترکیبی کمی با هم فرق دارند. کافیست دو طیف از یک رنگ را روی یک دیوار تست کنید و رنگ مورد نظر را انتخاب کنید.
یکجا درست کردن رنگ باعث میشود در طول نقاشی، رنگی ثابت داشته باشید. اگر حرفهای نیستید قبل از شروع، دستگیرههای در، لولاهای کابینت، پریزهای برق یا چراغها را باز کنید، هر کدام را داخل کیسههای جداگانه قرار دهید و برچسب بزنید. روی برچسب اسم و جای آنها را بنویسید. در نهایت لباسها را داخل پارچه تمیز قرار دهید و از پاشیده شدن رنگ روی آنها جلوگیری کنید.
آشنایی با انواع رنگ روغنی و پلاستیک
رنگ ها دو نوع هستند: رنگ روغنی و رنگ پلاستیک
رنگ روغنی در مواردی استفاده می شود که تابش مستقیم آفتاب یا بارش مستقیم برف و باران وجود داشته باشد. ولی رنگ پلاستیک به خاطر مخلوط شدن سریع آن با آب و استقامت کم آن، فقط در سقف اتاقها استفاده می شود چون به هیچ عنوان آب و نور خورشید مستقیما به آن نمی تابد.
الف) رنگ روغنی:
مات – روشن – براق – کدر ( مشکی )
مات: به رنگهایی گفته می شود که درخشش خیلی پایینی دارند و غلظت روغن در آنها کم است و بیشتر برای آستر کارها استفاده می شود.
روشن: بیشتر به رنگهایی گفته می شود که به عنوان ماده رنگ، با رنگ سفید آمیخته می شود.
براق: به رنگهایی گفته می شود که درخشش آنها در مقابل نور بیشتر و حرکت آن روانتر است و لیزی آن بیشتراست و غلظت روغن در این نوع رنگ، بیشتر از بقیه رنگها است.
کدر : به رنگ سیاهی که به عنوان ماده رنگ با رنگهای دیگر آمیخته می شود و برای پوشش بیشتر کار و نبودن براقی زیادی استفاده می شود.
ب) رنگ پلاستیک :
پلاستیک و نیمه پلاستیک
( در بازار به ۲ صورت در بازار یافت می شود)
نیمه پلاستیک به خاطر اینکه در آن غلظت چسب چوب کمتر است، چسبندگی آن نیز کمتر و استقامت آن بسیار کم است ولی رنگ تمام پلاستیک که در آن از چسب چوب بالایی استفاده شده و چسبندگی آن و زیبایی آن بسیار بیشتر از نیمه پلاستیک است.
توصیه: از رنگ تمام پلاستیک استفاده می شود.
انواع رنگ در دكوراسيون داخلي
رنگها در دو بستر اصلي در محيط استفاده مي شوند:
1. پوشش هاي اصلي فضاها شامل: ديوار،كف، سقف و درب ها
2. لوازم دكوراسيون شامل: مبلمان، پرده، فرش و مانند آن
درمقام مقايسه اين دو قالب با هم از لحاظ نقش در دكوراسيون، پوشش هاي فضا از اهميت بيشتري برخوردار مي باشد. چون نسبت به لوزام دكوراسيوني ثابت تر بوده و به گونه اي نقش پس زمينه را براي آن لوازم اجرا مي كنند. در ميان اين پوشش ها ديوارها و سقف ها به جهت وسعت بيشتر، در فضاي ما جايگاه ويژه اي دارند و ميزان تأثيرگذاري آن بر ديگر لوزام دكوراسيوني چشمگيرتر است. و گذشته از موضوع تأثير بر روي ديگر لوازم محيط، ديوارها و رنگ انتخابشون در تغيير وسعت و نور فضا نيز بسيار مؤثر است.
برای استفاده رنگ ها در ساختمان طبق همان جدول رنگها، اول بيائيد رنگهاي مورد علاقه خود را نسبت به فضايي كه مي خواهيد در خانه تان ايجاد كنيد مثلا آرام بخش و يا
پر انرژي ، براي ايده گرفتن هم مي توانيد از كمد لباسهاتون و يا اشياي مورد علاقه و حتي از تابلوها و پوسترها نيز الهام بگيريد. سپس بخش هاي مختلف خانه را دقت كنيد يك يا دو رنگ را براي يك قسمت انتخاب كنيد و سپس از دو رنگ متمم براي ايجاد آرامش استفاده كنيد. درمرحله بعدي بيائيم از قانون 10-30-60 استفاده كنيم يعني پوشش هاي اصلي كه همان رنگ هاي غالب است 60% ،رنگ هاي دكوراسيون 30% و رنگ هاي بعدي 10% .
پوشش هاي اصلي در فضاي ان نقش بسيار مهمي را در دكوراسيون دارند چون حجم بسيار وسيعي را دربرمي گيرد و ما بايد سعي كنيم رنگ پوشش هاي اصلي روشن تر از همه رنگهاي مصرفي دردكورمان باشد مثلا سقفي كه با رنگ سفيد پوشيده شده باشد باعث مي شود خانه اي روشن و بزرگتر داشته باشيم بنابراين براي فضاهاي كوچك و كم نور انتخابي ايده آل است. رنگ سفيد خالص با نور طبيعي يك رنگ كاملا گرم و با نورهاي مصنوعي رنگ سرد به نظر مي رسد.
بنابراين با اضافه كردن نورهاي زرد و قرمز و قهوه اي در كنار نورهاي مصنوعي مي تونيم آن را گرمتر كنيم همچنين رنگ سفيد براي فضاهايي با معماري قديمي بسيار ايده آل است.
رنگ هاي زنده
از نگاه طراحان دكوراسيون داخلي، رنگ هاي زنده داراي ويژگيهاي خاصي هستند و همواره رنگهاي دوست داشتني هستند. اين رنگها شديدا باعث جلب توجه بينندگان مي شوند و هيچ وقت از نظرها دور نمي مانند. اكثر مردم ما بيشتر از رنگهاي خاموش و خنثي استفاده مي كنند و به كارگيري اين رنگها جسارت مي خواهد. براي مثال براي ارزشيابي سليقه خود مي توانيم به كمد لباسهامون نگاهي كنيم اگر لباسهامون از رنگهاي بژ و قهوه اي و سفيد و سياه است، فكر استفاده از رنگهاي زنده در منزل نباشيد ولي اگر در ميان لباسهاي ما رنگهايي مانند قرمز و نارنجي و بنفش به چشم خورد احتمالا از زندگي در فضايي با دكوراسيون برگرفته از رنگ هاي زنده لذت خواهيد برد. تجربه ساليان دراز با رنگ ثابت كرده كه رنگها نيز مانند انسانها از جهات مختلف با همديگر مرتبطند و سليقه ها و صفات مشترك دارند يا برعكس متضاد يكديگرند.
البته رنگ يكي از تعيين كننده هاي سبك و سليقه است كه از طريق آن مي تونيم با محيط اطراف خود ارتباط برقرار كنيم و بيشتر از هر چيزي مي تونيم فضاهاي كسالت بار اطراف را به محيطي روح بخش تبديل كنیم. عوض كردن رنگ ديوارها و سقف مي تواند بيشتر از عوض كردن مبلمان و يا حتي ساختار يك اتاق به ما كمك كند. بكار بردن رنگ در فضاها و يا مبلماني ساده معمولا نيازمند مهارت و سرمايه زيادي نيست. مسئله رنگ به دليل تأثير مهم روانشناسانه، در مقوله شهرسازي و دكوراسيون امر مهمي بشمار مي رود. تا آنجا كه حتي تخصصي به عنوان رنگ بندي و رنگ شناسي فضاهاي شهري در بين هنرمندان مطرح شده هماهنگي در رنگ مثل هماهنگي درنت هاي موسيقي است.
كلا رنگ داراي طيف رواني است و در هر حال و هوايي تفاوت هايي را در شخص ايجاد مي كند..
به فرض اتاق خواب را در نظر مي گيريم . از آنجايي كه اتاق خواب خصوصي ترين فضا در هر خانه است در انتخاب رنگ آن بيش از هر چيز بايد سليقه و نيازهاي شخصي صاحب آن را در نظر گرفت. با اين وجود نبايد از اصول طراحي رنگ در دكوراسيون غافل شد تا بتوانيم فضايي آرامش بخش و راحت براي خواب و استراحت فراهم كنيم. در هنگام طراحي رنگ يك اتاق خواب بهتر است از انتخاب رنگ هاي درخشان پرهيز كنيم چرا كه ممكن است موقع استراحت اين رنگها آزاردهنده به نظر برسد ولي اگر رنگهاي زنده را مي پسنديد مي توانيم يك مثال كوچك رابیان كرد. مثلا رنگ آجري در كنار كرم هاي غني و سياه مي تونه انتخابي مناسب باشه.
جاي جاي خانه و محل كار و پاركها و … داراي اصول روانشناسي رنگ است..
رنگها تأثيرات مهمي در روحيه افراد دارند. اتاق نشيمن مي تونه مكاني دلهره زا، دلپذير يا آزاردهنده باشد بنابراين با انتخاب رنگ هاي ملايم و مناسب براي ديوارها، مهمترين اصل را براي تعيين دكوراسيون اتاق نشيمن، انجام داده ايم. اگر شما دوست داريد اتاق نشيمنتان فضايي گرم و دوستانه داشته باشد بايد بگوييم كه يكي از رنگهايي كه اين خاصيت را دارد رنگ سبز است. با استفاده از سايه هاي مختلف رنگ سبز مي توانيم اتاق نشيمني زيبا و دلپذير داشته باشيم.
مثلا اگر بخواهيد تنوعي در آشپزخانه خود بدهيد حتما نبايد متحمل هزينه زيادي بشيد. مي توانيد تغييراتي روي كابينت ايجاد كنيد البته بسته به جنس كابينت هم دارد، مثلا آنها را رنگ كنيد چون هزينه رنگ كردن كابينت خيلي كمتر از تعويض آنهاست رنگ داخل و طبقه هاي كابينت هم در تغيير حال و هواي دكور آشپزخانه تأثير فراواني داره.
می توان از رنگهاي پاييزي رنگهايي كه در فصل مي تونيد آنها را به كار ببريد و از لحاظ روانشناسي احساس بهتري داشته باشيد، رنگهايي هستند كه در طبيعت و درختان پاييزي مي بينيد مثل رنگهاي نارنجي، طلائي، قرمز، قهوه اي،كرم، زيتوني و …
براي آشپزخانه مي توان پيشنهاد كرد ديوارها نارنجي رنگ و چارچوب پنجره ها و سقف و كف حمام رنگ سفيد به اين شكل حسي از نور گرمابخش خورشيد را تداعي مي كند و باعث مي شود در پايان يك روز كاري احساس سبكي و آسايش و فرصتي براي تفكر در تنهايي ايجاد مي كند.
رنگ و تاثیر رنگ در طراحی داخلی
رنگ ، عنصر اصلی دکوراسیون
رنگ یکی از جالب ترین جنبه های دکوراسیون است. طراحان دکوراسیون امروزی تقریباً همه قوانین سابق در ارتباط با استفاده از رنگ های گوناگون و ترکیب آنها با یکدیگر را در هم شکسته اند و امروز هر رنگی را می توان در دکوراسیون منزل به کار برد. دیگر مرزها و محدویت های گذشته در کاربرد رنگ ها در دکوراسیون رعایت نمی شوند و شاید به همین دلیل انتخاب مجموعه رنگی دلخواه برای دکوراسیون یک خانه مشکل تر شده باشد. اما هنوز راه هایی برای تشخیص مجموعه رنگی مناسب برای هر خانواده وجود دارد. امروزه بیش از هر چیز به سلیقه و روحیات ساکنین خانه توجه می شود.
هر یک از ما احتمالاً ایده هایی درباره رنگ های مورد علاقه خود داریم و انتخاب و سلیقه ما اغلب بهترین راهنما برای انتخاب مجموعه رنگی مناسب برای محل زندگی و منزلمان است. اگر به یک پارچه کنفی رنگ پریده، یک رومیزی بنفش پررنگ و یا لباس هایی به رنگ های زنده و درخشان تمایل دارید اینها می توانند راهنمای شما در انتخاب مجموعه رنگی مناسب برای منزلتان باشند. در قدم اول کلیه لوازمی که در منزل دارید و آنها را به خاطر رنگشان دوست می دارید در یک جا جمع کنید. این وسایل ممکن است عبارت باشند از یک روسری، یک سرویس بشقاب، صابون یا کارت تبریک و یا هر آنچه به واسطه رنگش مورد پسند شما است. کتاب ها و مجله هایی که در رابطه با ترکیب رنگ هستند، تهیه کنید و با مطالعه آنها اطلاعات کافی در رابطه با ایجاد ارتباط میان رنگ های گوناگون کسب کنید.
رنگ هایی که شما می پسندید، ترکیب آنها با یکدیگر در یک مجموعه واحد ، و تأثیر نور موجود در فضا بر آنها عواملی هستند که نتیجه کار را تحت تأثیر قرار می دهند.
هنگامی که رنگ های مورد پسندتان را انتخاب کردید با استفاده از مداد رنگی، مداد شمعی، آبرنگ و یا هر وسیله رنگ آمیزی دیگری که در اختیار دارید آنها را در کنار هم بر روی یک قطعه کاغذ سفید آزمایش کنید. اندازه سطوح رنگی مختلف را تغییر دهید و به آنها کمی سفید برای روشن تر شدن اضافه کنید. به چرخه رنگ مراجعه کنید و با استفاده از آن رنگ مورد نظرتان را یافته در کنار آن امتحان کنید. به خاطر داشته باشید که رنگ های منتخب شما وقتی بر روی سطح دیوارهای اتاق اجرا شوند تاثیری بسیار قوی تر از نمای آنها بر روی یک قطعه کاغذ خواهند داشت. وقتی به یک ترکیب رنگی رضایت بخش رسیدید توجه داشته باشید که تأثیر نور موجود در محیط و شرایط منزل خود را نیز در نظر بگیرید .
به عنوان مثال دیوارهای زرد درخشان برای یک خانه آفتاب گیر در منطقه ای با آب و هوای گرم و آفتابی ، بسیار زیبا به نظر می رسند؛ اما همین رنگ بر روی دیوارهای یک اتاق شمالی که از نور طبیعی کمی بهره مند است نازیبا و کسل کننده خواهد بود. در چنین اتاقی استفاده از رنگ زرد خردلی نتیجه ای بسیار مناسب تر خواهد داشت. نور چه از نوع طبیعی و چه مصنوعی باشد تأثیرات مختلفی بر رنگ خواهد داشت و آگاهی از این امر هنگام طراحی رنگ یک فضا ضروری است. دقت کنید که در چه زمانی از روز و به چه میزان نور طبیعی به هر یک از اتاق های شما می تابد و رنگ مورد نظرتان برای هر یک از اتاق ها را در نور همان اتاق بیازمایید.
انتخاب رنگِ مناسب برای پوشش دیوارها اولین قدم در طراحی رنگی برای دکوراسیون هر اتاق است ؛ اما شاید یافتن رنگ های متناسب با آن برای دیگر اجزای دکوراسیون کمی مشکل تر به نظر برسد. استفاده از چرخه رنگ، روشی مطمئن برای یافتن رنگ های متناسب با رنگ مورد نظر ماست. چرخه رنگ متشکل از دوازده رنگ است که سه رنگ قرمز، زرد و آبی در آن رنگ های اولیه و رنگ های میان آنها به عنوان رنگ های ثانویه شناخته می شوند. هر رنگ در این چرخه می تواند با رنگ های کناری خود که رنگ های هم خانواده اش محسوب می شوند و همچنین رنگ مقابلش که رنگ مکمل آن است به خوبی ترکیب شده نتیجه ای زیبا و موزون بیافریند. استفاده از رنگ های هم خانواده که در چرخه رنگ در کنار هم قرار گرفته و به اصطلاح همسایه هستند ترکیبی ملایم و هماهنگ را ایجاد می کند که نگاه بیننده را به راحتی از یکی به دیگری رهنمون می شود. استفاده از یک رنگ با میزان کمی از رنگ مکمل آن چنانچه به درستی و در اندازه های صحیح صورت گرفته باشد نتیجه ای درخشان و چشمگیر می آفریند و بر جذابیت مجموعه رنگی حاضر می افزاید و مانع غالب شدن کامل یک رنگ بر فضای اتاق می شود.
در این جا به برخی از اصطلاحات متداول طراحان دکوراسیون در ارتباط با رنگ اشاره می کنیم:
رنگ های آکسان: رنگ های تند و درخشانی که برای زنده کردن و انرژی بخشیدن به یک مجموعه رنگی به آن اضافه می شوند، مانند رنگ صورتی تند چند کوسن و یک جفت شمع در یک اتاق نشیمن که با خانواده رنگ کرم رنگ آمیزی شده است.
رنگ زمینه: رنگ زمینه رنگی است که در بزرگ ترین سطوح و به بیشترین میزان در یک فضا مورد استفاده قرار گرفته است مانند رنگ دیوارهای یک اتاق. رنگ زمینه ، اغلب به عنوان پس زمینه ای برای سایر رنگ های به کار رفته در اتاق مورد استفاده قرار می گیرد و سایر رنگ ها مانند رنگ های آکسان یا متضاد را در خود جای می دهد.
رنگ های متضاد: این رنگ ها در کنار هم تاثیری چشمگیر بر بیننده باقی می گذارند چنان که حتی پس از بستن چشم ها این تاثیر تا مدت کوتاهی در ذهن بیننده باقی می ماند.
رنگ های سرد: این رنگ ها حاوی مقدار زیادی رنگ آبی هستند، به عنوان مثال خاکستری هایی که شامل مقداری رنگ آبی باشند احساس سردی و سرما را در شما ایجاد می کنند در حالی که خاکستری حاوی قرمز یا بنفش قرمز حس گرما را در بیننده القا می کنند و ویژگی دیگری خواهند داشت.
رنگ های مکمل: این رنگ ها که در چرخه رنگ در برابر یکدیگر قرار دارند در کنار هم نمایی چشمگیر و متعادل می آفرینند. این رنگ ها هرگز از یک خانواده نیستند و حداکثر تفاوت را با یکدیگر دارند. به عنوان مثال می توان چند کوسن نارنجی تند را در زمینه ای از رنگ آبی نمونه بارزی از این ترکیب در نظر گرفت.
رنگ های غالب: رنگ غالب همیشه رنگی که در بزرگترین سطوح و به بیشترین میزان در مجموعه ای به کار رفته ، نیست بلکه رنگی است که بیش از بقیه رنگ ها نظر را به خود جلب می کند.
یک خانواده رنگی: شامل مجموعه ای از رنگ ها می شود که به نوعی با یکدیگر مرتبط هستند برای مثال خانواده آبی شامل مجموعه ای از رنگ های آبی است که از یک سو با آبی سبزها شروع می شود و از سوی دیگر به رنگ های آبی بنفش ختم می شود. خانواده قهوه ای از رنگ قهوه ای و قهوه ای خاکستری تا پرده های نارنجی و قرمز را شامل می شود.
رنگ های گرم: این رنگ ها محتوی مقدار قابل ملاحظه ای قرمز هستند. حتی برخی از آبی ها نیز ممکن است به واسطه وجود مقداری قرمز در آنها در این مجموعه جای بگیرند.
رنگ های هم پرده: اینها رنگ هایی هستند مانند رنگ زرد پررنگ و آبی پررنگ ، این رنگ ها لزوماً از یک خانواده نیستند بلکه هر دو دارای میزان مساوی از رنگ قرمز یا آبی هستند و هیچ یک بر دیگری غلبه نمی یابند.
ارائه انواع نقاشی ساختمان در مناطق مختلف استان تهران و البرز
شهر تهران و کرج
شما می توانید در هر منطقه ای که در استان تهران یا البرز قرار دارید ، با ما تماس بگیرید تا علاوه بر مشاوره و راهنمایی رایگان در مورد نقاشی منزل خود، ساختمان خود را با قیمت مناسب نقاشی کنید.
خدمات ما فعلا در سراسر استان تهران و البرز می باشد
نقاشی ساختمان در شمال ، شمال غرب ، شمال شرق تهران – غرب تهران – شرق تهران و جنوب ، جنوب شرق ، جنوب غرب تهران و تمامی استان البرز و کرج می باشد
نقاشی ساختمان در نواحی مختلف استان تهران – استان البرز(کرج): تجریش – پونک – ونک – پاسداران – شهرک غرب – صادقیه – تهرانپارس – انقلاب – ولیعصر – مولوی – شوش – شهرری – مرکز شهر کرج – حصار
نقاشی ساختمان در شهرستان های مختلف استان تهران : اسلام شهر- ورامین – فیروزکوه – دماوند – بومهن – اسلام شهر – رباط کریم – پردیس و …
نقاشی ساختمان در مناطق مختلف شهر تهران
نقاشی ساختمان در شمال تهران
آبک • آجودانیه • احتشامیه • اختیاریه • نقاشی ساختمان اُزگُل • اسدآباد • اسلامآباد • نقاشی ساختمان اقدسیه •نقاشی ساختمان الهیه • امامزاده قاسم • امانیه • نقاشی ساختمان امیرآباد • نقاشی ساختمان اوین • باغ شاطر • باغ صبا • باغ فردوس • بهجتآباد • نقاشی ساختمان پاسداران • نقاشی ساختمان جنتآباد • نقاشی ساختمان پل رومی • نقاشی ساختمان پونک • تپهٔ اکبری • نقاشی ساختمان تجریش • جلالیه • نقاشی ساختمان جماران • جمالآباد • جمشیدیه • چالهرز • چیذر • خوردین • دارآباد • نقاشی ساختمان دربند • نقاشی ساختمان درکه • دروس • دزاشیب • ده ونک • رحمانآباد • رستمآباد • زرگنده • نقاشی ساختمان زعفرانیه • سامیان • سربند • نقاشی ساختمان سعدآباد • سوهانک • نقاشی ساختمان سهروردی • نقاشی ساختمان سید خندان • صاحبقرانیه • عباسآباد • نقاشی ساختمان فرحزاد • نقاشی ساختمان فرمانیه • فیشرآباد • قزلقلعه • قلعه ارامنه • نقاشی ساختمان قلهک • نقاشی ساختمان قیطریه • کاشانک • کامرانیه • کاوسیه • نقاشی ساختمان کوی نصر (گیشا) • گلابدره • محمودیه • منظریه • مهران • نقاشی ساختمان میرداماد (داودیه) • نقاشی ساختمان نیاوران • نقاشی ساختمان ولنجک • نقاشی ساختمان ولی عصر • نقاشی ساختمان ونک • نقاشی ساختمان یوسفآباد
نقاشی ساختمان در غرب تهران
نقاشی ساختمان آریاشهر (صادقیه) • آزادشهر • ازگیلدره • اکبرآباد • اندیشه شمالی • باغ فیض • پیکانشهر • ترکآباد • نقاشی ساختمان تهرانسر • تهرانویلا • جاویدآباد • نقاشی ساختمان جی • نقاشی ساختمان حسنآباد • نقاشی ساختمان حصارک • خلیج • دریاننو • نقاشی ساختمان دهکده المپیک • زِیبادشت • زیبادشتک • زیباشهر • سرآسیاب مهرآباد • نقاشی ساختمان سعادتآباد • سعیدآباد • سنگچشمه • شادآباد • شهابشهر • شهر زیبا • شهرآرا • شهران • نقاشی ساختمان شهرک غرب • ضرابخانه • نقاشی ساختمان طرشت• عربآباد • کَن • کهک • گلستان • مرادآباد • مهرآباد • نوروزآباد • وردآورد • وسک • ویلاشهر • نقاشی ساختمان یافتآباد
نقاشی ساختمان در شرق تهران
احتسابیه • اراج • نقاشی ساختمان اصفهانک • نقاشی ساختمان افسریه • نقاشی ساختمان تهرانپارس • نقاشی ساختمان تهراننو • جوادیه • نقاشی ساختمان چهارصددستگاه • حدادیه • حسینآباد • حشمتیه • حکیمیه • خاکسفید • نقاشی ساختمان خاوران • دوشانتپه • دولاب • دولتآباد (شهرک امام خمینی) • نقاشی ساختمان سرخهحصار (تهران) • سلیمانیه • شادآباد • شمسآباد • نقاشی ساختمان شمیراننو • شیان •نقاشی ساختمان صددستگاه • عباسیه • فرحآباد • قاسمآباد • نقاشی ساختمان قصر فیروزه • قنات کوثر • کاروان • کاظمآباد • کالاد • کوهک • کیانشهر • لارک • نقاشی ساختمان لویزان • مبارکآباد • مجیدآباد • مجیدیه • مسگرآباد • مشیریه • نقاشی ساختمان نارمک • نقاشی ساختمان نظامآباد • نقاشی ساختمان نیروی هوایی • وحیدیه • هاشمآباد
نقاشی ساختمان در جنوب تهران
احمدیه • اسفندیاری • اسماعیلآباد • امیریه • باروتکوبی • باغ آذری • بریانک • تپه سیف • ترکآباد • جوادیه • نقاشی ساختمان جوانمرد قصاب • نقاشی ساختمان چشمهعلی • نقاشی ساختمان حسنآباد • نقاشی ساختمان خانیآباد • نقاشی ساختمان خانیآباد نو • خزانه بخارایی • خلازیل (خورآذین) • دولتخواه • زهتابی • زورآباد • صالحآباد شرقی • صالحآباد غربی • عبداللهآباد (شهرک رسالت) • عبدلآباد • فهیمآباد • نقاشی ساختمان قلعهمرغی • کریمآباد • نقاشی ساختمان گلشهر • محمودآباد • ملکآباد • منصورآباد • نقاشی ساختمان منیریه • نقاشی ساختمان نازیآباد • نعمتآباد • وصفنارد • یاخچیآباد
نقاشی ساختمان در شهر ری
ابن بابویه • اقدسیه • تقیآباد • دولتآباد قیصریه • دیلمان • سرتخت • ظهیرآباد • میدان • نفرآباد • ولیآباد
نقاشی ساختمان در شهرک های مختلف تهران
۲۲ بهمن • ابوذر • آپادانا • احمد خمینی • آزادی • آزمایش • استاد مطهری • استقلال • آسمان • البرز • المهدی • امام خمینی • امید • امیرالمؤمنین • امیرکبیر • انصار • انقلاب • اکباتان • بستان • بعثت • بوعلی • بهرود • بهمن • پارس • پاس • پاسداران • پرواز • تأمین اجتماعی • تختی • جوادالائمه • چشمه • چیتگر شمالی • خرمنکوب • خودروسازان • دانش • دانشگاه تهران • دریا • دژبان • راهآهن • ژاندارمری • سئول • ساحل • سجاد • سجادیه • سرتیپ رسولی • سعیدیه و حمیدیه • سلیمانیه • سینمایی غزالی • شاهد • شاهین • شریعتی • شریفآباد • شهرداری • شهید باقری • شهید باهنر • شهید بهشتی • شهید چمران • شهید کمالی • حکیمیه • صاحبالزمان • صدرا • صنایع چوب • طالقانی • شهرک غرب • فاطمیه • فجر • فرهنگیان • فلزات • قائم • قدس • کارمندان • کارمندان دولت • کاظمیه • کلاهدوز • کیانشهر • گلستان • گلشهر • گلها • لاله • مبعث • محلاتی • مسلمین • مسیحآبادی • مطهری • میلاد • نفت • نور • نیروی هوایی • والفجر(منطقه۶) • والفجر(منطقه۱۵) • وصال • ولی عصر • هما • هواپیمایی کشور
نقاشی ساختمان در مناطق مختلف استان البرز – کرج
بنیاد - مرکز شهر کرج – مصباح کرج – سرحدآباد – ساسانی (شهید صدوقی) – آسارا – ماهدشت – شهرک استاندارد – چهارراه طالقانی – رزکان – واریان شهر – نوروز اباد و شیخ آباد – ولدآباد – اتحاد – شهرک استادان – اسلامآباد (کرج)اسلامآباد – آسیاب برجی – اصفهانیها – اکبرآباد – اوقافی(کوی امامیه) – باغستان – المهدی – محله بهار – جهانشهر – جوادآباد – چهارصددستگاه کرج – حاجیآباد – حسنآباد – حسینآباد
حصار – حصار بالا – حصارک – حیدرآباد – خیابان فردوسی – شهرک خرمدشت – دهقانویلا – دولتآباد – رزکان نو – زیبادشت – سرجوب – یزدیها. بهمن ۱۶ – سهرابیه – شاهین ویلا – شهر صنعتی – شهرک ۱۱۰ – جعفرآباد (جعفریه) – مشکین دشت
شهرک امام – شهرک امام رضا – شهرک پیشاهنگی – شهرک گلدشت – شهرک جهازیها – شهرک خاتم الانبیاء – شهرک ذوب آهن – شهرک شاهد – شهرک شهید رستمی – شهرک شهید مطهری – شهرک شیخ سعدی – شهرک فرهنگیان – شهرک نگارستان – شهرک وحدت – شهرک منظریه – شهرک یاس – شکرآباد – عظیمیه (شهرک رسالت) – فاز ۴ – فردیس – قزلحصار – قلمستان
کردان – کوی امامیه – کوی بنفشه – کوی شقایق – کوی قائم – کوی کارمندان جنوبی – کوی کارمندان شمالی – کوی مدرس – کوی ولیعصر – کیانمهر – کمالشهر – گرمدره – گلشهر – گوهردشت (رجاییشهر) – رستاخیز
محمد شهر – مهرویلا – مهرشهر – ماهدشت – نوروزآباد – همتآباد – وسیه – وهرجرد – ویان – اشتهارد – شهرک طالقانی – باغستان – بنیاد(۳۵۰ متری) – شهرک ظفر – کوهپایه – شهرک احسانی نژاد۲ – شهرک کوثر – ۴۵ متری گلشهر
نقاشی ساختمان در شهرستان های مختلف استان تهران
نقاشی ساختمان تهران: تهران — نقاشی ساختمان اسلامشهر: اسلامشهر — نقاشی ساختمان ورامین: قرچک — نقاشی ساختمان رباطکریم: گلستان — قدس: قدس — ملارد: ملارد – نقاشی ساختمان ورامین: ورامین — نقاشی ساختمان شهریار: شهریار — رباطکریم: نسیمشهر — نقاشی ساختمان پاکدشت: پاکدشت — نقاشی ساختمان شهریار: اندیشه — نقاشی ساختمان رباطکریم: رباطکریم — رباطکریم: صالحآباد — نقاشی ساختمان ری: باقرشهر — شهریار: باغستان – نقاشی ساختمان تهران: بومهن — اسلامشهر: چهاردانگه — پیشوا: پیشوا — نقاشی ساختمان دماوند: دماوند — نقاشی ساختمان تهران: پردیس — شهریار: وحیدیه — رباطکریم: نصیرآباد — – شهریار: فردوسیه — ری: حسنآباد — – نقاشی ساختمان دماوند: رودهن — شهریار: شاهدشهر — شهریار: صباشهر — ملارد: صفادشت — نقاشی ساختمان فیروزکوه: فیروزکوه — نقاشی ساختمان شمیرانات: لواسان — دماوند: آبسرد — پاکدشت: شریفآباد – نقاشی ساختمان ری: کهریزک — نقاشی ساختمان شمیرانات: فشم – ورامین: جوادآباد — دماوند: کیلان — نقاشی ساختمان دماوند: آبعلی — فیروزکوه: ارجمند
تنوع رنگهاي روغني و پلاستيك
جهت استفاده در نقاشي ساختمان
آيا تا به حال به اين مسئله توجه كردهايد كه چرا ما هميشه جهت نقاشي ساختمان بايد از رنگهاي محدود مثل استخواني و يا زيتوني استفاده كنيم ؟
در نقاشي ساختمان شما و دوستان شما تا به حال از چه رنگهاي استفاده شده است ؟
استخواني، زيتوني، طوسي، فيلي و ... ديگر هيچ . آيا به اين مسئله توجه كردهايد كه هميشه و در همه ساختمانها جهت نقاشي ساختمان كارفرما رنگ استخواني انتخاب ميكند؟
آيا فكر كردهايد چرا در نقاشي ساختمان فقط و فقط پيمانكاران نقاشي ساختمان به شما چند رنگ محدود پيشنهاد ميدهند؟
تنوع رنگهاي روغني و رنگهاي پلاستيك جهت نقاشي ساختمان بسيار بسيار پايين است در مقابل رنگهاي اكريليك داراي تنوعي بسيار بسيار زياد جهت نقاشي ساختمان ميباشند
اينكه چرا تنوع رنگهاي روغني و پلاستيك جهت نقاشي ساختمان محدود هستند يك بحث كارشناسانه و مفصل است ما سعي كردهايم در مقالات وب سايت شرکت پتينه پرشين به شكل كاملاً عاميانه و ساده با مخاطب صحبت كنيم تا درك مطالب و تفسير آنها براي عموم عزيزان راحت باشد
چنانچه در لينكهاي ديگر اين وب سايت سئوالات خود را دنبال كنيد متوجه خواهيد شده كه چرا ما مجبوريم هميشه براي نقاشي ساختمان منازل خود از چند رنگ محدود استفاده كنيم
اما نگران نباشيد
ديگر زمان استفاده از چند رنگ در نقاشي ساختمان به پايان رسيده است
در اين وب سايت با ما همراه باشيد تا جواب تمام سئوالات خود را بگيريد
در هر كجا ي دنياكه هستيد پاسخگوي سئوالات شما خواهيم بود
افتخاري بالاتر از اين براي ما نيست كه به ايرانيان عزيز خدمت كنيم
طراحي دکوراسيون و نقاشي و کاغذ ديواري و بلکا و تزئينات ساختمان
طراحي دکوراسيون و نقاشي و کاغذ ديواري و بلکا و تزئينات ساختمان و گچ بري وطراحي علمي ونوين اروپايي.
.....................................................
بازسازي و اجراي دکوراسيون و تزئينات و \پتینه بلکا واکرولیک ، نقاشي ساختمان-
اجراي نقاشي ساختمان در اسرع وقت و کمترين هزينه ممکن ، با استفاده از بهترين رنگهاي پلاستيک و روغني.
......................................................
يک بار کيفيت و دقت کار ما را امتحان کنيد تا شما هم جزء مشترياني باشيد که ما افتخار همکاري با آنها را در تجربه کاري خود به همراه داريم.
(نقاشي قلی پور را براي هميشه به خاطر بسپاريد)))))))))))
---------------------------------------------------
نقاشي ساختمان - کيلر - سيلر - پتينه - اجراي رنگ نماي ساختمان (کنيتکس)
ارسال ديزاين و مشاوره رايگان
با ضمانت نامه و قراداد کتبي
آماده ارائه خدمات به انواع شرکتها ، نهادها ، بیمارستان ها ، شهرداری ها و غیره آماده ارائه خدمات به شما هموطن عزیز در اسرع وقت
تماس با ما : 7680354 - 0912 * بابك قلي پور
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 11 صفحه بعد
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نقاشی ساختمان و آدرس paintinghomekaraj.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
RSS